AKTUELNOSTI

Obaveštenje za sve zainteresovane za učešće na 48. Zlatnom peru Beograda – 13. međunarodnom bijenalu ilustracije 2015.

Konkurs za učešće na predstojećem izdanju međunarodne izložbe, koja će se održati u periodu novembar – decembar 2015, trebalo bi da bude raspisan početkom meseca avgusta (posle 5. avgusta).

Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS) i Savet izložbe potvrđuju da će se, po tradiciji, izlagati sve vrste ilustracija namenjene knjigama, časopisima, novinama, bibliofilskim izdanjima, autorskom stripu, crtanim i animiranim filmovima, elektronskim medijima, kao i ekslibrisi – objavlјeni i neobjavlјeni projekti, dela realizovana u svim klasičnim i savremenim tehnikama. Uz originalne ilustracije ili kvalitetne printove, izlagaće se i izdanja u kojima su ilustracije objavlјene. Biće predstavlјeni radovi nastali posle 1. januara 2013. godine. Umetnici koji se prvi put prijavlјuju na konkurs mogu podneti radove nastale u poslednjih pet godina.

Prijave na konkurs podnosiće se na formularima koji će moći da se dobiju u Udruženju, kao i da se preuzmu sa web sajta Udruženja.

Pozivamo zainteresovane umetnike da pripreme svoje radove i da spremni sačekaju najavlјeni termin raspisivanja konkursa.

Savet 48. Zlatnog pera Beograd: Bratislav Milenković, predsednik, Maja Veselinović, Dragana Nikolić, Jana Oršolić, Jugoslav Vlahović, Doru Bosiok, Milica Cukić, Slavimir Stojanović, Lazar Bodroža i Pavle Zelić.

Kustos izložbe: Vesna Milanović


Žiri Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije – ULUPUDS (Vukica Mikača, umetnik fotografije, Vesna Milanović i Ljubica Jelisavac Katić, istoričari umetnosti), na izložbi radova studenata četvrte godine osnovnih akademskih studija FPU Diploma 2015. dodelio je 3 plakete i 2 pohvale studentima za umetnički kvalitet radova u oblastima profesionalnog usmerenja.

Plaketama ULUPUDS-a nagrađeni su radovi  Jelene Branković, u oblasti scenografije, Jelene Jaćimović, u oblasti grafike i knjige, i Miloša Živkova, u oblasti animacije.

Pohvale su dodeljene Ivani Tešić, oblast fotografije, kao i  Renati Cvetković, oblast dizajna enterijera i nameštaja.


Galerija SINGIDUNUM
Beograd, Knez Mihailova 40, tel. 2185-323 

Stalna prodajna izložba dela likovnih i primenjenih umetnika i dizajnera
(slike, grafike, ikone, lampe, keramika, tekstil i dr).

Izložba slika Bisere Veletanlić otvorena je u utorak 07. jula 2015. godine u 19.00 sati.

Opširnije na strani: http://galerijasingidunum.com


MALA GALERIJA ULUPUDS-a
Beograd, Uzun Mirkova 12, tel. 2622-582 

Izložba objekata, slika i crteža Milice Stojšin Art kufer održava se od 12 do 14. jula 2015. godine.

Opširnije na strani: http://galerijasingidunum.com


18. Bijenale keramike Beograd

18. Bijenale keramike Beograd će se održati u holu RTS-a od 19. oktobra do 01. novembra 2015. godine.

Svečano otvaranje Bijenala je 19. oktobra 2015. godine u 19.00 sati.

Poziv

Prijava


47. Majska izložba ULUPUDS-a REČ

47. Majska izložba ULUPUDS -a REČ otvorena je u utorak, 19. maja 2015. godine u 19.00 sati u Kući Kralja Petra Prvog, Vase Pelagića 40, Beograd.

Izložba je za posetioce bilai otvorena do 01. juna 2015. godine.


PRATEĆI PROGRAM:

Kuća Kralјa Petra Prvog, Vase Pelagića 40, Beograd

Majska izložba ULUPUDS-a tradicionalna je, najstarija i najznačajnija, godišnja manifestacija ULUPUDS-a i svojevrsni presek aktuelnog, vrlo raznorodnog delovanja članova Udruženja u devet oblasti primenjenog vizuelnog stvaralaštva: arhitekture, vajarstva, slikarstva i grafike, tekstila i savremenog odevanja, scenografije i kostimografije, dizajna, umetničke fotografije, keramike i stakla, i teorije, kritike i istorije umetnosti. Članovi Udruženja, učesnici 47. Majske izložbe, predstavlјaju javnosti opus novih dela primenjenih vizuelnih umetnosti i dizajna, koja su rezultat kreativnog fokusiranja na temu REČ. Kustos izložbe je Vesna Milanović, mr istorije umetnosti i kustos ULUPUDS-a.

U sredu, 20. maja 2015. godine u 20.00 sati, u Kući kralјa Petra Prvog, ustanovi kulture GO Savski venac, koncert iz ciklusa Kućni koncert održao je ansambl Beogradski barok. Na repertoaru su bila izvedena dela Baha i Telemana.

Članovi ansambla Beogradski barok koji su angažovani na projektu ciklus Kućni koncerti u Kući Kralјa Petra: Katarina Aleksić - barokna violina, Katarina Popović - barokna violina, Rastko Popović - barokna viola, Srđan Stanić - barokna viola da gamba, Jovana Topalov - čembalo.
Ciklus Kućni koncerti u Kući kralјa Petra podržao je Sekretarijat za kulturu Grada Beograda.

Informacija za medije

Nagrade 47. Majske izložbe ULUPUDS-a 

Program izložbe

Predavanje - Olivera Batajić Sretenović

Razgovor o novim knjigama - Slobodan Maldini

Projekat Dance - Danica Tešić

Prateči program - Čedomila Marinković

Obaveštenje o preuzimanju radova

Učesnici 47. Majske izložbe


KONURS ZA IZLOŽBU SLIKARSKO GRAFIČKE SEKCIJE ULUPUDS-a
RADOVI MALOG FORMATA 2015.

Učesnici izložbe Radovi malog formata 2015.

Konkurs

Prijava


NAGRADA RANKO RADOVIĆ 2014

Izložba učesnika konkursa Nagrade Ranko Radović otvorena je u četvrtak, 21. maja 2015. godine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu (Departman za arhitekturu i urbanizam).


NAGRADA PAVLE VASIĆ

U utorak, 12. maja, u 19.30. sati u Maloj sali Kolarčeve zadužbine održan je razgovor o knjizi Jelene Todorović Svečani pozdrav Mojseju Putniku Zaharija Orfelina, koja je dobila Nagradu Pavle Vasić.
U programu su učestvovali: dr Zoja Bojić, episkop novosadski i bački dr Irinej Bulović, dr Dragan Stanić i Dušan Vujičić.

Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije raspisalo je konkurs za NAGRADU PAVLE VASIĆ koja se dodeljuje za tekstove iz oblasti primenjene umetnosti i dizajna objavljene u svim vrstama stručnih publikacija (monografije, knjige, zbornici), teoretski i kritički rad o primenjenoj umetnosti objavljen u medijima, kao i za autorske izložbe uz odgovarajući stručan tekst.

U obzir su dolazili radovi objavljeni tokom 2014. godine.

Konkurs je bio otvoren od 14. januara do 16. februara. 2015. godine.

Nagrada Žirija saopštena je i dodeljena 12. marta. 2015.. godine u 13.00 sati u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta umetnosti, Kosančićev venac 29/1.

Na osnovu konkursnog materijala ŽŽiri u sastavu: dr Zoja Bojić, istoričar umetnosti, predsednik Žirija, Mirjana Vajdić Bajić, istoričar umetnosti i Vladimir Mitrović, istoričar umetnosti.dodelio je Nagradu Pavle Vasić za 2014. godinu: prof. dr Jeleni Todorović, istoričar umetnosti, za monografiju i divot izdanje ilustrovanog rukopisa Svečani pozdrav Mojseju Putniku Zaharija Orfelina, uz Zaharije Orfelin, Svečani pozdravi Mojseju Putniku 1751., izdavači Platoneum d.o.o., Novi Sad, Matica srpska Novi Sad, Beseda, izdavačka ustanova Eparhije Bačke, Novi Sad, 2014.

Pokrovitelj nagrade je Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Brošura Nagrade Pavle Vasić ( 6-80 MB)

Obrazloženje Žirija (180 KB)

Biografija prof. dr Jelene Todorović dobitnice Nagrade Pavle Vasić

Učesnici konkursa

Biografija Pavla Vasića

O Nagradi Pavle Vasić - hronologija (105 KB)

Pravilnik Nagrade Pavle Vasić (45 KB)

Za ULUPUDS
Konstantin T. Petrović, dipl. ist. um.
sekretar Nagrade Pavle Vasić


Izložba NOVOPRIMLJENIH ČLANOVA ULUPUDS-a održana je od 02 do 10. marta 2015. godine u Galeriji SULUJ (Terazije 26/2).

O izložbi (675 KB)

Fotografije sa otvaranja izložbe

Video snimak sa otvaranja izložbe

Lista primljenih kandidata


Deveto bijenale međunarodne izložbe karikatura ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014..

Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije – ULUPUDS i Udruženje karikaturista Srbije FECO organizovali su devetu međunarodnu izložbu karikatura ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014, u saradnji sa Ateljeom vina Šapat, Novi Slankamen. Tema izložbe je bila VIVA VINO.

Izložba je otvorena u ponedeljak, 29. decembra 2014. godine u 20.00 sati u Galeriji New Moment, Beograd, Hilandarska, 14. Izložba je trajala do 23. januara 2015. godine.

Zapisnik o nagradama 9. međunarodne izložbe karikatura Zlatni osmeh 2014.

Results

Plakat izložbe

Pravilnik ( 120 KB )
Prijava ( 815 KB )


NAGRADA RANKO RADOVIĆ 2014.

Svečana dodela Nagrade Ranko Radović održana je u ponedeljak, 22. decembra 2014. godine u 13.00 sati u Maloj sali Zadužbine Ilije M. Kolarca, Studentski trg 5, Beograd.

Žiri za dodelu Nagrade Ranko Radović, u kategoriji kritičko teorijski tekstovi o arhitekturi, urbanizmu i gradu je doneo Odluku da se nagrada za 2014. godinu ne dodeli.

Žiri za dodelu Nagrade Ranko Radović, u kategoriji realizovano arhitektonsko delo je doneo Odluku da nagradu za realizovano arhitektonsko delo dodeli: Studiu AUTORI, Dijani Novaković, d.i.a., Maji Trbović, d.i.a., Aleksandri Nikitin, d.i.a., Dušanu Nenadoviću, d.i.a. za Objekte C i D, Mokrin, Srbija, 2014.

Žiri za dodelu Nagrade Ranko Radović, u kategoriji televizijske emisije, izložbe, multimedijalne prezentacije je doneo Odluku da nagradu za televizijske emisije, izložbe, multimedijalne prezentacije dodeli: mr Ivanu Mangovu, d.a. za arhitekturu i dizajn izložbe Osvežavanje memorije, Muzej primenjene umetnosti u Beogradu, 06. novembar 2013. - 01. mart 2014. godine.

Informacija za medije (155 KB)

Učesnici Konkursa - Kategorija 1 ( 410 KB)
Učesnici Konkursa - Kategorija 2 ( 380 KB)
Učesnici Konkursa - Kategorija 3 ( 450 KB)

Učesnici konkursa su prezentovani na zajedničkoj izložbi svih prispelih radova koja je otvorena u Zaduzbini Ilije Milosavljevića Kolarca (Muzička galerija) na dan dodele Nagrade 22. XII 2014. godine. Izložba će trajati do 25. decembra 2014. godine.

Plakat (4.60 MB)

Katalog izložbe (4.30 MB)

Fotografije sa dodele Nagrade Ranko Radović

Tokom aprila (maja) 2015. godine izložba će biti održana na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Pokrovitelji Nagrade su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije i Gradska uprava grada Beograda – Sekretarijat za kulturu.

Za ULUPUDS
Konstantin T. Petrović, dipl. ist. um.
sekretar Nagrade Ranko Radović


GODIŠNJA IZLOŽBA SLIKARSKO GRAFIČKE SEKCIJE TRADICIONALNO - MODERNO 2014.

Otvaranje izložbe održano je u utorak, 17. 11. 2014. godine u 18.00 sati u Ustanovi kulture PALILULA, Galerija POTKOVICA.

U ustanovi kulture PALILULA, u geleriji POTKOVICA, u organizaciji Slikarsko-grafičke sekcije ULUPUDS-a, otvorena je izložba Tradicionalno-moderno sa učesnicima iz više sekcija ULUPUDSa, kao rezultat međusobne saradnje.

Na izložbi su dodeljene tri nagrade i to sa nazivima jedna PLATINASTA 60 i dve ZLATNA 60 ( Nagrade su ustanovljene 2013. god na 60-godišnjicu ULUPUDS-a i biće dodeljivane svake godine).

Nagradjeni autori su: Tanja Nikolajević Veselinov, Ivana Flegar i Tatjana Šogorov.

Na izložbi su dodeljene i Zahvalnice od strane Predsednika slikarsko – graficke sekcije Ljiljane Ilić Radovanović, a i u ime pomenute sekcije, zaslužnim kolegama i ustanovama, kao rezime svih događanja u periodu 2012.-2014. godine u trajanju mandata predsednika, a približavanjem kraju 2014. god., koji su požrtvovanim radom zaista doprineli funkcionisanju Slikarsko –graficke sekcije, u raznim prilikama i zadacima.

Zahvalnice su dobili sledeci članovi: Dragana Kuprešanin, Slavica Marković, Snežana Bekrić, Mirjana Dragić Lehner, Ivan Kocić, Vesna Karakaš, i Aleksandar Pantić, zatim cenjeni Konstantin T. Petrovic, ist.um. kao i UK PALILULA i galerija SINGIDUNUM.

Predsednik Slikarsko-grafičke sekcije
Ljiljana Ilic-Radovanović


Rezultati konkursa

Konkurs


Na Beogradskom Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije koji se ove godine održavao pod sloganom Obradujte svoj dom održana je izložba dizajna na kojoj je učestvovalo preko 30 članova ULUPUDS-a. Sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije je trajao do 16. novembra 2014. godine.


ULUPUDS NA SAJMU KNJIGA

ULUPUDS već nekoliko decenija na Sajmu knjiga dodeljuje tradicionalna stručna priznanja za likovnu opremu knjige i to:

1. nagradu ULUPUDS-a za ilustraciju knjige (književnost, udžbenici, slikovnice ...)
2. nagradu ULUPUDS-a za fotomonografiju
3. nagradu ULUPUDS-a za komplrtnu opremu knjige
4. nagradu ULUPUDS-a za strip izdanje domaćih autora
5. nagradu ULUPUDS-a za doprinos istoriji i teoriji umetnosti

Priznanje dodeljuje tročlani žiri Žiri Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije – ULUPUDS koji čine: Bogdan Maksimović (predsednik), član Dizajn sekcije, Vesna Milanović, član Sekcije za teoriju, kritiku i istoriju primenjene umetnosti i Vukica Mikača, član Sekcije umetničke fotografije.

Dodela nagrada održana je u petak, 31. oktobra 2014. godine u 17.00 sati.

Nagrade ULUPUDS-a na Sajmu knjiga


Slike sa dodele nagrada ULUPUDS-a na Sajmu knjiga, autor fotografija Anamarija Vartabedijan


Godišnja izložbe dizajn sekcije ULUPUDS-a VOL. 2 otvorena je u utorak 21. oktobra 2014. godine u 19.00 sati u Galeriji Studentskog kulturnog centra Kralja Milana 48 Beograd. Izložba je trajala do 31. oktobra 2014. godine.


Izložba Dizajn sekcije ULUPUDS-a Imperativ VOL. 1 otvorena je u četvrtak, 09. oktobra u 19.00 sati u Galeriji SKC-a.


21. BIJENALE TAPISERIJE BEOGRAD

Otvaranje 21. Bijenala tapiserije održano je u Kući kralja Petra u utorak, 23. septembra 2014. godine.

Izložba je trajala do 07. oktobra 2014. godine.

Tema izložbe: TRADICIJA NOVOG

Autorski koncept : Zlatko Cvetković i Vesna Pavićević

Katalog izložbe (2.4 MB)

Uvodni tekst kataloga izložbe

Dijalog između tradicije i inovacije - Vesna Lakićević Pavićević

Učesnici 21. BIJENALA TAPISERIJE - Beograd 2014: Jelena Babić, Dušanka Botunjac, Ljiljana Bursać, Katarina Lazić Vasiljević, Leonora Vekić, Jarmila Vešović, Ana Vukadinović, Nives Pavlović Vuković, Maja Gecić, Gordana Glid, Gordana Ćirić Krstić, Marina Kostić, Marinela Koželj, Snežana Krejić, Divna Duca Milivojević, Arpad Pulai, Božica Rađenović, Snežana Pešić Rančić, Mateja Rodiči, Snežana Nena Skoko, Zagorka Stojanović, Marija Saraz Takač, Miloš Tomić.

Prema odluci žirija za nagrade (Zlatko Cvetković, mr dizajna tekstila, predsednik, dobitnik Velike nagrade 20. bijenala, Ljiljana Ćinkul, likovni kritičar i arhitekta mr Bojan Kovačević, istoričar arhitekture) ULUPUDS je dodelio Plaketu Snežani Pešić - Rančić (Srbija) za rad Mimoilaženja, 2014.


COSTUME AT THE TURN OF THE CENTURY 1990 - 2015
INTERNATIONAL EXHIBITION JUNE 15-AUGUST 1, 2015 AT THE A.A. BAKHRUSHIN STATE CENTRAL THEATRE MUSEUM IN MOSCOW, RUSSIA.

Obaveštenje


POZIV KOSTIMOGRAFIMA ZA UČESTVOVANJE NA IZLOŽBI KOSTIMOGRAFIJE U MOSKVI

Poštovani,

Prosleđujemo vam pismo I. Roussanoff-a koje se tiče krajnje selekcije i načina predstavljanja umetnika na izložbi u Moskvi 2015.
Uz pismo je i prezentacija u kojoj su imena i radovi umetnika čiji će radovi biti izloženi na izložbi u okviru fizičke izložbe i čiji će radovi ući u katalog, dok će ostali biti predstavljeni u okviru digitalne prezentacije.

Dopis

Spisak učesnika

Prezentacija (3.7 MB)

U Moskvi, u muzeju Bakhrushin (Bakhrushin State Central Theatre Museum) održaće se tokom juna i jula 2015. godine Svetska izložba kostimografije. Organizator je OISTAT, a kurator za srpsku izložbu je Miodrag Tabački (ULUPUDS).

- Izložba treba da predstavi različita kostimografska ostvarenja za period od dvadeset pet godina – od 1990 do 2015. godine. Namera je da se prikaže razvoj ideja, materijala i tehnologije u celom svetu. Izložba treba da proširi horizonte, da inspiriše izlagače i posmatrače, kao i da arhivira i sačuva ove istorijske materijale za buduće umetnike i za publiku.

- Očekuju se kostimografski projekti za pozorišne predstave, operu, plesne predstave, film, performans, modu ...

- Broj učesnika nije ograničen.

- Izlagači treba preko regionalnih kuratora da prilože do pet priloga (fotografije, skice ili oba) za istu predstavu, a mogu učestvovati sa do tri predstave. Prihvataju se i nerealizovani projekti od umetničkog značaja kao i studentski radovi sa jedinstvenim i originalnim konceptom. Izvestan broj realizovanih kostima će takođe biti izložen. Poželjno je učestvovanje i kuratora.

- Odabrani radovi će biti prikazani kroz printove na izložbi u izložbenom prostoru muzeja Bakhrushin u Moskvi (jun – juli 2015), neki će biti predstavljeni kroz digitalni portfolio. Većina radova će biti štampana u katalogu izložbe.

- Minimalna rezolucija za štampanje na formatu 24 ”x36” je 3600x5400, ili 150DPI u 100% v eličini (24 ”x36”) prednost ima 300DPI

Uz ime i prezime autora priložiti (na engleskom jeziku):

1. Naziv predstave, ime ličnosti i glumca

2. Mesto i vreme nastanka produkcije

3. Ime reditelja / koreografa

4. Imena ostalih dizajnera (scenograf, majstor svetla...)

5. Ime fotografa

6. Biografiju izlagača (kostimografa) ili druge prikladne informacije

7. Dokaz o autorskom vlasništvu (samo napisati da je rad vaše autorstvo)

Skenirane radove uz potrebne podatke slati na adresu:
sceniko2013@gmail.com
do 20.10.2014.

Selekcija radova ce se obaviti u ULUPUDS-u i finalno kod organizatora u Moskvi.

Miodrag Tabački, kurator izložbe

Za pitanja 0638661429


GODIŠNJA OKTOBARSKA IZLOŽBA SLIKARSKO GRAFIČKE SEKCIJE 2014.

Žiri u sastavu: David Vartabedijan, Slobodanka Rakić Šefer, Ljiljana Ilić-Radovanović, Snežana Bekrić, Slavica Marković, Tatjana Nikolajević Veselinov, Jelena Nikolić i Nenad Živanovic, objavljuje rezultate konkursa za učešće na GODIŠNJOJ OKTOBARSKOJ IZLOŽBI SLIKARSKO GRAFIČKE SEKCIJE 2014.

Napomene:
- Ikonopisci takođe izlažu u Galeriji SIngidunum
- Radovi se predaju u galeriji u kojoj se izlaže

Izlagači u Galeriji Singidunum

Izlagači u Srećnoj Galeriji SKC-a


OTVARANJE IZLOŽBE ODRŽANO JE U SKC-u je 16. oktobra 2014. u 19.00 sati.

Predsednica Slikarsko-grafičke sekcije
Lj. Ilić-Radovanović

Dalje


48th GOLDEN PEN OF BELGRADE

48. Zlatno pero Beograda - Logo

47 MAJSKA IZLOŽBA

47. Majska izložba - rad Ljubiše Tešića

47 MAJSKA IZLOŽBA

47. Majska izložba - rad Zorana Borenovića

47 MAJSKA IZLOŽBA

47. Majska izložba, prateći program - Slobodan Maldini, Razgovor o novim knjigama

47 MAJSKA IZLOŽBA

47. Majska izložba, prateći program - Slobodan Maldini, Razgovor o novim knjigama

47 MAJSKA IZLOŽBA

47. Majska izložba, prateći program - Slobodan Maldini, Razgovor o novim knjigama

47 MAJSKA IZLOŽBA

47. Majska izložba, prateći program - Danica Tešić

47 MAJSKA IZLOŽBA

47. Majska izložba, prateći program - Čedomila Marinković

47 MAJSKA IZLOŽBA

47. Majska izložba, prateći program - Čedomila Marinković

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - Logo

Izloža Crna Kutiija

Izložba sekcije Scenografa i kostmografa - Crna kutija

Nagrada Pavle Vasic

Nagrada Pavle Vasić - Logo

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Prva nagrada - Zlatna medalja Andrea Popov, Rusija

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Druga nagrada - Cristian Topan, Rumunija

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Treća nagrada - Jovan Prokopljević, Srbija

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Treća nagrada - Snežana Čomor, Srbija

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Treća nagrada - Vladan Nikolić, Srbija

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - •  Specijalna nagrada za portretnu karikaturu - Konstantin Grosu, Srbija

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Diploma - Jiri Sliva, Češka

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Diploma - Sava Babić, Srbija

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Diploma - Valentin Georgiev, Bugarska

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Diploma - Sofija Bronson, Francuska

ZLATNI OSMEH – BEOGRAD 2014

Izložba ZLATNI OSMEH - Diploma - Silviu Turculet, Rumunija

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - Logo

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - Studio AUTORI, Dijana Novaković, d.i.a., Maja Trbović, d.i.a., Aleksandra Nikitin, d.i.a., Dušan Nenadović, d.i.a. - Objekti C i D, Mokrin, Srbija, 2014.

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - Studio AUTORI, Dijana Novaković, d.i.a., Maja Trbović, d.i.a., Aleksandra Nikitin, d.i.a., Dušan Nenadović, d.i.a. - Objekti C i D, Mokrin, Srbija, 2014.

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - mr Ivan Mangov, d.a., arhitektura i dizajn izložbe Osvežavanje memorije, Muzej primenjene umetnosti u Beogradu.

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - mr Ivan Mangov, d.a., arhitektura i dizajn izložbe Osvežavanje memorije, Muzej primenjene umetnosti u Beogradu.

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radovic

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

Nagrada Ranko Radović - slike sa dodele nagrade

IZLOŽBA TRADICIONALNO - MODERNO 2014.

IZLOŽBA TRADICIONALNO - MODERNO 2014.

ULUPUDS NA SAJMU KNJIGA

izložba Dizajn sekcije

Izložba Dizajn sekcije Imperativ - sa otvaranja izložbe

NAGRADA BIJENALA TAPISERIJE

Snežana Pešić Rančić - Plaketa 21. Bijenala tapiserije

NAGRADA BIJENALA TAPISERIJE

Snežana Pešić Rančić - Plaketa 21. Bijenala tapiserije

BIJENALE TAPISERIJE

Sa izložbe 21. Bijenale tapiserije - Jelena Babić

BIJENALE TAPISERIJE

Sa izložbe 21. Bijenale tapiserije - MIloš Tomić

BIJENALE TAPISERIJE

Sa izložbe 21. Bijenale tapiserije - Snežana Skoko

BIJENALE TAPISERIJE

Sa izložbe 21. Bijenale tapiserije - Katarina Lazić Vasiljević

BIJENALE TAPISERIJE

Sa izložbe 21. Bijenale tapiserije - Maja Gecić

BIJENALE TAPISERIJE

Sa izložbe 21. Bijenale tapiserije - Divna Duca Milivojević